internet rješenja

reference ::


Connecto... INTERNET SOLUTIONS


U trendu sveopće globalizacije i pretvaranja našeg planeta u jedno veliko selo, internet je postao jedan od najzastupljenijih medija u svijetu. Pregršt lako dostupnih informacija i mogućnost interakcije čine internet vrlo zanimljivim medijem, kako za reklamu tvrtke tako i za elektronsko poslovanje. Biti dijelom interneta nije više stvar prestiža nego potreba.
U sklopu svoje široke lepeze ponuda, Connecto je stavio poseban naglasak na izradu internet sadržaja. Nudimo kompletan razvoj unikatnih internet stranica, u koje uključujemo mjesečno održavanje i ažuriranje sadržaja. Naše visoko stručno osoblje nudi kompletan razvoj zamisli u nekoliko varijanti uz aktivno sudjelovanje korisnika.
Naša ozbiljnost pristupu i kvaliteta također se očituju iz zadovoljstva naših korisnika, a razloge njihovog zadovoljstva možete i sami pogledati na stranici s našim referencama.Nakon završnih dogovora stranice isporučujemo po principu ključ u ruke, što znači da ćemo za Vas otvoriti vašu domenu, pronaći internet prostor za Vaše stranice, podignuti stranice na internet poslužitelj i vaše stranice prijaviti na sve najposjećenije tražilice u svijetu. Bit će te dostupni, ne samo u Republici Hrvatskoj, nego iz bilo kojeg dijela svijeta. Postanite tvrtka na svjetskoj razini bez potrebe za izlaskom iz Vašeg ureda.


Connecto, jer mi vodimo u svijet! 

 

Contact...

Connecto d.o.o. - Rijeka

Prodaja i servis:
Prijelaz F. Paravića 10
51000 Rijeka

Sjedište:

Prijelaz Franje Paravića 10 51000 Rijeka

telefon:
tel. +385 51 686 917
tel. +385 51 686 916
fax. +385 51 686 915


informacije:
info@connecto.hr

prodaja:
sales@connecto.hr

servis:
support@connecto.hr

web design:
webmaster@connecto.hr