računalne mreže


Connecto... RAČUNALNE MREŽE


Danas je opće poznata stvar da ne postoji ured ili tvrtka koja nema računalo. Međutim kako Vaša tvrtka raste, tako raste i potreba za još jednim računalom, pa za još jednim….
Rad u računalima opremljenoj tvrtci je uvelike olakšan i Vi i Vaši djelatnici ćete biti produktivniji i učinkovitiji, ali ako produktivnost želite postaviti na još veću razinu, neophodna Vam je računalna mreža. Kad se govorio računalnim mrežama Connecto se nameće kao logično rješenje, jer ne samo da ćemo zaVas napraviti umreženje Vašeg ureda nego ćemo tu istu mrežu održavati na vrhuncu njenih mogućnosti, tako da će Vaš rad biti ugodan i neprekidan, a vaša kreativnost će se pokazati u najboljem svjetlu.
Pristup Connecta računalnim mrežama je ozbiljan, profesionalan i podređen Vašim željama. Da bi održali takav pristup, Connecto se pridržava strogih pravila stvorenih od najvećih proizvođača računalne mrežne opreme, koja uključuju izradu kompletnog projekta Vaše buduće mreže. Pod tim podrazumijevamo izlazak na lokaciju i snimanje trenutne situacije, izrada nacrta i specifikacije mreže, način izvedbe, završni dogovor sa naručiocem i nakraju sama izrada, u koju je uključeno montaža kablova, priprema računala za rad u mreži i instaliranje potrebnog software-a.

Connecto, jer mi Vas spajamo! 

 

Contact...

Connecto d.o.o. - Rijeka

Prodaja i servis:
Prijelaz F. Paravića 10
51000 Rijeka

Sjedište:

Prijelaz Franje Paravića 10 51000 Rijeka

telefon:
tel. +385 51 686 917
tel. +385 51 686 916
fax. +385 51 686 915

informacije:
info@connecto.hr

prodaja:
sales@connecto.hr

servis:
support@connecto.hr

web design:
webmaster@connecto.hr