računala i oprema

servis ::
driveri ::
cjenik ::


Connecto... RAČUNALA I OPREMA


Iako su moderna vremena, kupnja računala još uvijek nije u potpunosti pojednostavljena. Izabrati između ogromne količine komponenti koje se nude na tržištu i da radi baš onako kako ste Vi zamislili, postaje pravi problem kad se pogleda u cjenik. Ukoliko ste korisnik koji nadograđuje računalo stvari postaju malo jednostavnije, ali ako nemate prijašnjeg iskustva kupnja se pretvara u noćnu moru i najčešće završava kao promašena investicija. Mi u Connectu se brinemo za Vas i pazimo da da Vaš novac bude pametno uložen. Našu sigurnost u tu tvrdnju potvrđuju brojni zadovoljni korisnici za koje ne postojimo samo kad treba prodati računalo nego smo tu i kao pomoć kad "prokleta stvar ne želi raditi ono što sam joj rekao".
Besplatan savjet kod nas uvijek možete dobiti, a ako se odlučite kod nas kupiti računalo shvatit će te zašto naši korisnici kod nas uvijek dolaze nasmijanih lica. Širok izbor komponenti svih renomiranih proizvođača računalne opreme, dvogodišnje jamstvo na većinu komponenti, povoljne cijene i 24-satno testiranje opreme prije isporuke jamči zadržavanje Vašeg osmijeha na duže vrijeme.Kao posebnost Connecta naglasili bi susretljivost prema korisnicima, zbog koje su naši kupci u startu već korak ispred, jer kod nas ne kupujete komponente iz cjenika nego vaše, potencijalno buduće računalo upoznajete iznutra. Objasniti ćemo Vam svaku komponentu posebno, čemu ona služi, kako je možete najbolje iskoristiti i da li je to optimalan izbor za Vaše potrebe. Iz tih nekoliko predradnji prije kupnje, mogućnost da Vaše računalo postane promašena invensticija svedena je na minimum.
I na kraju zadnja, ali ne i nevažna stvar koja nas čini ozbiljnom tvtrkom je naš izvrsno organizirani servis. Bilo kakav Vaš problem vezan uz neposluh Vašeg računala mi ćemo na obostrano zadovoljstvo otkloniti u najkraćem mogućem roku i uz preventivu odponavljanja nepravilnosti u radu Vašeg računala. Servis će Vam biti na usluzi i nakon isteka garantnog roka, kao i za opremu koja nije kupljena kod nas.

Connecto, jer mi Vas povezujemo sa računalom!
 

 

Contact...

Connecto d.o.o. - Rijeka

Prodaja i servis:
Prijelaz F. Paravića 10
51000 Rijeka

Sjedište:

Prijelaz Franje Paravića 10 51000 Rijeka

telefon:
tel. +385 51 686 917
tel. +385 51 686 916
fax. +385 51 686 915

informacije:
info@connecto.hr

prodaja:
sales@connecto.hr

servis:
support@connecto.hr

web design:
webmaster@connecto.hr